Fredag och Oslo tips!

Godmorgon!

Och YES, det är en väldigt god morgon idag! Hela familjen fick nämligen sova hela natten lång och det hör inte till vanligheten i denna familjen, så när man vaknar 05.10 och har fått sova utan avbrott så känner man sig otroligt utvilad och klar för dagen, när man sen inser att Oskar vill somna om och jag kan gå och lägga mig igen och sova ända till 06.30 så är det ett Halleluliamoment när man vaknar, vilken morgon!

kragerø_resort_spa

Det är ju dessutom fredag idag och det gör mig lite extra lycklig eftersom min man bara är några jobbtimmar ifrån några dagars ledighet och dagarna blir alltid lite extra bra med han vid min sida!

Jag tänkte tipsa er om en kul grej om ni är i Oslo idag kl 14.00. Då har nämligen Lindex, tillsammans med Esmod en lite annorlunda modevisning i Ekebergsparken där fler av statyerna är klädda i Lindex Pink Collection. I tillägg får man höra rörande historier från kvinnor som drabbats av bröstcancer. Om man inte kan komma idag klockan 14 så kan man gå dit under hela helgen då det kommer att stå plakat framför statyerna med kvinnornas historier på. Så då kan man gå dit, läsa och se på kollektionen.

Jag har tyvärr ingen bil idag eftersom elbilen inte har laddats och min man har tagit Volvon, så tyvärr får jag inte varit i Ekebergsparken idag, men jag kommer förmodligen att åka dit imorgon och se.

Nu ska jag äta frukost med pojkarna, vi hörs sen igen! Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *