Grått är flott

Hej, hej hopp på er allihopa!

Hoppas ni mår toppen idag för det gör jag. 🙂

outfit_höst_oslofru

Grått är riktigt, riktigt flott, eller vad säger ni? Olika nyanser av grått kan ju knappast slå fel nu i höst?

outfit_höst_oslofru

Klänning -Lindex , Halsduk – Gucci , Skor – Bullboxer , Klocka – Iwatch, Armband – DybergKern ,

Väska – Friis & Company , Strumpbyxor – Alltid Lindex!

outfit_höst_oslofru_väska

Grått känns helt rätt i höst, tycker inte ni det?

outfit_höst_oslofru_lindex

Samma med dom lårhöga stövlarna. Dessa älskar jag då dom är lagom höga både i skaftet och i klacken. Känns helt rätt, plus att dom är jättesköna att gå i!

outfit_höst_oslofru

Visst är det fint med höst? Jag älskar färgerna som börjar komma fram ute i naturen. Det är lite lustigt hur ofta jag får frågan varför jag kallar mig för ”Oslofru” när jag uppenbarligen bor utanför Oslo? Ja, det är sant, jag bor utanför Oslo, ungefär 30 minuter utanför stan. Men, när jag startade bloggen för snart 3 år sedan så bodde jag mitt inne i city på Schous Plass på Grünerløkka. Men så blev vi gravida och fick panik över alla fester som var runt om oss och av alla narkomaner som höll till i vårt garage, så vi bestämde oss för att bygga hus och komma ut från stan. Så nu bor vi utanför city, men jag har kvar namnet ”Oslofru” eftersom det är så folk känner igen mig.

susanna_jungblom

Idag har jag en lång jobbdag framför mig som sen avslutas i Bergen. Det var rätt så länge sen jag var där nu så det ska bli kul att få se den fina staden igen. 🙂

6 reaktioner på “Grått är flott”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *