Weekendtips i höst

Idag efter jobbet så var jag så sliten och trött att jag bara gick raka vägen och duschade och sen la mig på hotellsängen för att vila. Jag öppnade datorn och började drömma mig bort. Jag har lust att åka på en weekend med min man. Lämna barnen hos mamma och pappa och åka bara jag och min man på en romantisk weekend till ett lite varmare land.

slide_3

Jag känner att vi behöver lite tid för varandra, speciellt nu som vi haft så mycket med jobb, sjuka barn, stress och måsten. Ibland behöver man helt enkelt prioritera att ta vara på förhållandet och spendera kvalitetstid med varann.

Frågan är bara vart vi ska åka. Det hade ju varit mysigt med värme, men orkar inte åka så långt eftersom vi inte kan vara borta så länge. Men medeltemperatur, god mat, fin arkitektur, lyxhotell och relativt kort resväg hade varit toppen. Någon som har tips på bra weekendresa i November som skulle passa in i våra önskemål?

Nu ska jag sova, är såååå trött!

Nattinatt 

13 reaktioner på “Weekendtips i höst”

 • Pauline skriver:

  Rom? Jag var där i slutet av oktober för några år sen och kunde gå runt i linne vissa dagar, de andra dagarna så fick man slänga på sig en kofta också. Jag tänker att Rom passar in på alla dina kriterier för er weekend 😀

 • Linn skriver:

  Barcelona

 • Ninni skriver:

  Dubrovnik i Kroatien, fantastisk stad, romantisk och otroligt mycket att se!!

 • Vicki skriver:

  Är det värme du vill ha så är det kanske inget bra tips men både Prag och Belin är fina städer. Där har jag och min man varit när vi åkt iväg över en weekend. Även Krakow är en fin stad kanske inte så många som åker dit men där har vi med varit.

  Ha det gott,Vicki

 • Vicki skriver:

  Jag glömde bort en av de bästa Venedig :-).

 • Mari skriver:

  Rom är ju fint som någon annan redan har tipsat om. Annars älskar ju jag Wien. Inte så varmt just nu men absolut en av mina favoritstäder. Vi bodde där i några år innan vi gifte oss och fick barn. Inte allt för lång flygning, jättebra kommunikationer runt om i staden och arkitekturen är underbar! Det finns massor att göra i Wien även om vädret kanske inte är det bästa just nu 🙂

  • Mari skriver:

   Eller varför inte Sardinien. Ta flyg till Alghero och hyr en bil för att se er omkring.

  • oslofru skriver:

   Tack för tipsen 😀

   • Mari skriver:

    Menar du Sardinien är kanske två nätter lite kort, speciellt om man vill åka runt lite. Menar du Wien så hinner ni nog med massor. I så fall skulle jag bo i närheten av Mariahilferstrasse. Då har ni i stort sett gångavstånd till de bästa områdena. Planerar ni in resan lagom till alla julmarknader så kryllar det av dem! Nu längtar jag tillbaka massor. Vi åker dit över jul ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *