Alta – En fantastisk jobbresa

Godmorgon,

Igår landade vi i Alta i Nordnorge rätt så tidigt på dagen och eftersom alla var sugna på att komma ut och gå så bestämde vi oss för att byta om till träningskläder och mötas för en promenad. Vi gick och gick och gick, högt upp på en topp och wow vilken fin utsikt det var!

Alta_jobbresa

Nordnorge är så vackert och det var alldeles lagom varmt för att gå en promenad upp på fjället och när vi kom allra högst upp på toppen så kände man sig rätt så stolt över sig själv. Perfekt träningspass med andra ord!

kollegor

Vi var ett sånt härligt gäng idag och det var så kul att hänga lite grann även på fritiden och inte bara på jobb. Dessa stoppen borta från familjen blir så mycket trevligare då när man inte behöver vara ensam.

fjälltopp

Det är sån här träning jag gillar som bäst, när man får vara ute och röra på sig i den fina naturen, andas frisk luft och se sånna här otroligt vackra platser. En stor fördel med jobbet som jag har är ju att jag faktiskt får möjlighet att se platser i Norge som jag aldrig annars hade funderat över att besöka.

Nordnorge_Oslofru_fjäll_utsikt

Efter promenaden så gick vi tillbaka till hotellet, tog det lite lugnt och möttes sen för att gå ut och äta middag. Jag har så fantastiska kollegor och jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen – Jag älskar mitt jobb!

4 reaktioner på “Alta – En fantastisk jobbresa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *