Årets kräftskiva

Ja som ni vet så blev jag matförgiftad av årets kräftskiva och har dragit mig från att sitta och redigera bilder på räkor, kräftor och krabbor. Även min mamma och pappa blev drabbade och mådde fruktansvärt hela gårdagen. Typiskt, kräftskivor som är så mysigt och skaldjur som är så gott.. Men nu har vi nog blivit avskräckta för livet och det här var förmodligen den sista kräftskivan vi har lust att gå på för en lång stund framöver.

Men, vi hade i alla fall jättemysigt och det var superkul att träffa alla!

morfar_oskar

Vi var där vid sextiden och vi hade planerat det bra med barnen så att dom hade sovit middag sent på dagen och hade energi för att vara med under hela kvällen.

släkten

Först drack vi lite välkomstdrinkar och pratade om lite allt möjligt medan det dukades upp alla möjliga sorters skaldjur på middagsbordet. Sen åt vi så det stod härliga till och när alla faten var tomma så inväntades efterrätten medan vi spelade lite piano.

piano_filip

Båda barnen var med under hela kvällen och var på riktigt bra humör. Vi åt efterrätt och vid niotiden så tackade vi för oss då Oskar somnade och Filip började bli trött.

Det var en jättemysig kväll och jag älskar verkligen att få umgås med min mormor och morfar så fort jag har möjlighet och det är så kul att barnen också får träffa dom. Självklart var det också jättekul att få träffa min kusin, hans tjej, min morbror och fru. Härligt gäng och jättegod mat (grr, om man bortser från matförgiftningen)

Jag har varit hos frisören idag och pojkarna  har varit med mamma och pappa och nu ska vi sätta oss i bilen och åka hem till Norge igen. Jag har saknat min fina man massor så det ska bli underbart att se han igen. Jag har tyvärr inte många timmar hemma då jag ska iväg på jobbresa imorgon igen och blir borta i fem dagar. Så den tiden jag har hemma ska jag mysa så mycket jag kan med min älskade M.

Håll nu tummarna att bilresan hem går bra.

Kram, kram, vi hörs när vi är hemma igen 🙂

3 reaktioner på “Årets kräftskiva”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *