Syskonbus

Godmorgon!

Nu är vi äntligen hemma igen i vårt fina hus. Det kändes underbart att få slänga mig i min mans famn igår efter en lång biltur. Barnen sov som tur var under hela resan, men tyvärr så kunde vi inte lägga över dom i deras sängar med en gång eftersom dom var alldeles klarvakna när vi väl kom fram och dom såg sin pappa. Så vi gjorde i ordning lite kvällsmat och hade det mysigt hela familjen innan vi gick och la oss allihopa.

Idag är det en ny dag och båda pojkarna sov hela natten och vaknade på toppenhumör.

syskonkärlek

M är redan på jobbet, men jag börjar inte fören sent i eftermiddag så jag tänkte att jag skulle ta en lugn morgon här hemma innan jag lämnar dom små busarna på förskolan.

syskonkärlek

Titta in här lite senare förresten för då kommer jag att dra igång en tävling där ni har möjlighet att vinna presentkort till ett värde av 1000kr från Lindex. Tjojoo! 😉

2 reaktioner på “Syskonbus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *