Om jag…

Godmorgon på er!

Vi kom fram till hotellet här i Stavanger igår vid midnatt så jag somnade som en stock och vaknade först nu – klockan 12! Minns inte senast jag sov så här länge.. När jag var tonåring kanske. 😉

Jag snubblade över en lustig liten lista och tänkte att jag skulle fylla i den. Om jag…

Om jag inte hette Susanna skulle jag heta… Linda eller Louise om jag själv hade fått bestämma när jag var liten. Jag  kommer så tydligt ihåg när jag lekte på förskolan och alltid ville heta Linda eller Louise. Eventuellt skulle jag nog heta Gucci lustigt nog eftersom det är det min mamma alltid kallar mig.

Om jag fick byta ansikte med en kändis så skulle jag… vara Jessica Alba. Hon är otroligt vacker.

Om jag kunde spela ett instrument så skulle det vara… gitarr. Om jag hade haft tålamod och tid så hade jag gärna lärt mig eftersom jag tycker att det hade varit så mysigt att kunna spela en trudelutt eller två för mina barn på kvällarna.

gitarr

Min pappa spelar gitarr och det är alltid så mysigt att sitta och lyssna på.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet så skulle det vara… hmmm.. Ärligt talat så vet jag inte. Jag är nog en av väldigt få som inte är så kräsen när det kommer till musik. Jag lyssnar på allt som spelas och har tyvärr inget direkt favoritband.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag… göra en mysig tröja som passar både om man vill gå ut, men även så skön att man vill ha den hemma i soffan en myskväll.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till så skulle jag… vilja uppleva dagen Filip föddes. Det var den absolut värsta och bästa upplevelsen i mitt liv. Men trots att jag hade ont och mådde fruktansvärt i över ett dygn så var det den överlägset häftigaste upplevelsen jag någonsin varit med om då han äntligen kom till världen. Obeskrivligt. Skulle göra vad som helst för att få uppleva den känslan igen.

nyfödd_filip

Filip som nyfödd

Självklart var den andra, mest explossiva dagen i mitt liv den dagen då Oskar föddes. Den går inte att jämföra med första förlossningen, men den är så nära den otroliga upplevelsen man kan komma.

forlossning_ahus

Nu är det förresten inte många dagar kvar till förlossningen med Oskar visas på tv. Kanal FEM i Norge, kl 20.30 på tisdag den 23/10.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag… dra till min lösa mage som inte helt och hållet dragit ihop sig efter min förlossning. Jag blev smal så fort och huden hängde inte med. Få en flawless hud – bort med all akne och ärr. Och… hm… Vet inte riktigt, kanske alltid haft fixade naglar naturligt?

ombre_akryl_naglar

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag… vilja prova på att vara spinninginstruktör. Men bara för en dag, känner att jag behöver träna då det var år och dagar sen sist.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag… bo i Göteborg. Det är nära till mina föräldrar och vänner, så om jag inte skulle bo här så hade jag definitivt flyttat till Göteborg.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av året skulle jag… äta tacos. Då kan man ju variera lite grann och jag älskar tacos!

Om jag hade en superkraft skulle jag vara… osynlig – no doubt!

8 reaktioner på “Om jag…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *