Stavanger från min Iphone

Idag har jag och min nyfunna vän och kollega haft en sjukt rolig dag. Vi bor en bit utanför centrum, men hade så stor lust att ta oss in till stan och på hotellet så kan man få låna cyklar så vi bestämde oss för att ta en cykeltur. Vi visste att det var långt, men var sugna på att göra ett försök och tänkte att ”Äh, så jobbigt kan det väl inte vara?”

Vi hoppade på varsin cykel och cyklade efter vad GPSen sa till oss. Konstigt nog så kom vi aldrig närmare målet, utan tiden stod liksom still fast att vi cyklade som galningar. Upp och ner och fram och tillbaka. Cyklade vi runt i cirklar?

cykeltur_stavanger

Vi fick se många fina vyer och hade det otroligt kul på färden. Men efter någon timma så tänkte vi att det kanske kunde vara smart att fråga om vägen. Alla som vi frågade tyckte att vi var lite tokiga som hade cyklat så långt men förklarade glatt hur vi skulle ta oss till stan.

stavanger

En timma och femtio minuter senare så var vi äntligen framme i centrum! Haha. Kan ni tänka er?! Nästan två timmar senare var i framme.

stavanger

När vi äntligen var framme så gick vi och kollade i lite butiker och letade efter någon stans som vi kunde sätta oss och äta. Vi hittade ett cafe på färggatan som var jättemysigt.

IMG_3964 (1)

Vi satt ute med varsin filt jämte värmelampor. Det var supermysigt och jag är jätteglad över att vi åkte in till stan och spenderade dagen.

stavanger_färggatan

När vi skulle ta oss hem igen så kände båda två att vi var helt slut i kroppen och bestämde oss för att hoppa på en buss istället. Som tur var så fick vi ta med oss cyklarna och var tillbaka på hotellet på noll komma nix! 😉

2 reaktioner på “Stavanger från min Iphone”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *