Inför halloween!

Godmorgon gooingar!

Ni glömmer väl inte att det snart är halloween? Som ni kanske sätt på stan så är dom flesta butikerna pyntade från topp till tå och även Lindex har supermycket kul till halloweenutklädnaderna. Och passande nog så har jag i samarbete med Lindex en tävling just nu där två vinnare har möjlighet att vinna varsitt presentkort á 500kr var! Tävlingen avslutas imorgon så om du vill vara med så får du klicka HÄR (Endast en kommentar krävs för att vara med och tävla – Busenkelt med andra ord!)

halloween_pa_liseberg

Förra året spenderade vi halloweenhelgen på Liseberg i Göteborg. Detta året vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Jag är ju så himlans mörkrädd så egentligen är just halloween en högtid som jag inte är så superförtjust i. Men det kan ju vara kul för barnen så länge man inte gör något för läskigt som skrämmer dom.

tbt2

Jag skulle faktiskt vilja rekommendera Halloween på Liseberg för er som har barn och bor i Göteborgsområdet för det var väldigt lyckat förra året när vi var där eftersom dom hade en avdelning som inte var allt för läskig där barnen hade väldigt roligt även på kvällstid.

Jag är ledig idag och sitter nere i vardagsrummet med en stor kopp kaffe för att försöka vakna till medan Filip sover och Oskar leker på golvet. Varföööööör kan inte mitt lilla hjärtegull sova hela nätterna och vakna lite senare på morgonen för? Gaah. Hade varit skönt att få sova lite mer än 3h i sträck och gå upp lite senare än 5.

Jaja, livet som småbarnsförälder! 😉 Hoppas ni får en underbar måndag! Kramar S

6 reaktioner på “Inför halloween!”

 • Linn skriver:

  Min dotter var likadan. Provade att ge Eskimo kids som finns att köpa på Apoteket. Inom en vecka sov hon mycket bättre.

  Vet hur det är när det känns som man provat allt för de ska sova bättre. Samsover ni? Hur beter han sig på natten när han inte vill sova?

  Googla Eskimo kids och sömn, kan vara värt att testa.

  • oslofru skriver:

   Hmm, googlade snabbt och det verkar som att det fungerar på vissa. Antar att det inte kan skada så kanske tar en tur till Apoteket sen 😉

 • Karina skriver:

  Blir Halloween feiring i gata Susanna, sjekk messenger. Har sendt deg invite 🙂

 • Madde skriver:

  Jag och min man var där i helgen och förra året var ju premiär så i år… mycket bättre. Bus eller godis för dom yngre och både spökdel och zombiedel för äldre barn och vuxna. Har lagt ut lite bilder, men kommer bli uppdelat ???????? Väl värt ett besök

 • Mamma skriver:

  Vi var tvungna att lägga ner massa tid och energi för att hitta en perfekt ”sov-lösning” för våra barn. Det finns ingen mirakelkur tyvärr men att lyssna på de råd man får kan vara en god idé.

  Jag har gång efter gång rekommenderat dig/er att samsova med era barn- i eran säng. Trygghet är det absolut viktigaste och det kommer automatiskt när man sover bredvid sina föräldrar.

  Normen idag är att barn ska vara så självständiga som möjligt, så tidigt som möjligt. Det funkar fint för vissa men i och med att människor är flockdjur så mår de flesta människor bäst av att sova tillsammans med andra. Du trivs ju bäst när du får sova bredvid din man- detsamma gäller era barn- de vill/behöver ha er nära.

  Vill ni lösa situationen så måste ni testa annat. Är det inte värt att sova trångt så länge ni faktiskt får sova?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *