Boka akuttid

Godmorgon,

Eller nej.. Idag är det ingen god morgon alls för nu har jag tandvärk igen. Detta är fjärde gången som jag har sån värk i min tand att jag inte får sova. Vi la oss igår vid 21.30, Oskar vaknade 23.00, då gick jag upp och nattade om honom och när jag la mig igen så kände jag att jag hade ont men lyckades somna om. Vid midnatt sen så vaknade Filip och då gick M över till honom, men jag vaknade och kände att det gjorde ont i tanden igen, men låg och vred och vände på mig och somnade till slut om. Men vid 2.00 så vaknade jag igen och hade så ont i tanden att det värkte i hela huvudet. Men jag var så trött att jag hoppades att jag skulle somna om.. 02.40 gick det inte och jag var tvungen att gå upp för att leta efter smärtstillande.

03.30 kollade jag på klockan och hade fortfarande ont, tog två tabletter till och somnade till slut ungefär en halvtimma senare, 04.00..

05.30 vaknade Oskar.

Jag är trött.

tänker

Jävla tand. Jag har så ont att jag seriöst inte vet vart jag har ont. Det värker liksom i hela käken och jag är alldeles svullen. Vad kan det vara för fel egentligen?

Jag var hos tandläkaren i våras när vi var i Budapest och då såg allt fint ut och därför har jag dragit mig från att gå till tandläkaren här när jag har fått ont eftersom det har gått över. Men nu måste jag boka en akuttid eftersom jag inte får sova på nätterna och har svullnat upp på grund av smärtan.

Får nog räkna med att några tusenlappar ryker idag. Gaaah, så irriterande pengar. Hatar tandläkaren. 🙁

4 reaktioner på “Boka akuttid”

  • M skriver:

    Vill bara säga att jag förstår dig. Jag fick ont i käke…var osäker på tand. Det tog detektivarbete fr tandläkaren och sköterska som blåste o petade på alla tänderna tills jag sa aj aj
    Röntgen visade nämligen att den tanden var lagad och såg faktiskt ok ut. Aha tänkte jag. Jag börjar bli knäpp? Tandläkaren trodde på mig o öppnade tanden o gjorde om lagning. Jag hade ändå ont. Drog mig för att gå tbx. Kände mig så löjlig. Men till slut stod jag inte ut!! Tanden började ila nåt så fruktansvärt. Efter nån månad gav jag upp o gick tbx. Tandläkaren skulle öppna den igen men smärtan var för stor. De var sååå duktiga o gav mig rätt bedövning. Och det hela slutade gott med rotfyllning och krona. Många tusenlappar men nu kan jag leva utan smärta. 🙂

  • Celine skriver:

    Usch vad jobbigt! Hoppas tanden blir bra iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *