Två hål och ett paket

Nu har jag precis varit hos tandläkaren som hjälpte mig med min värk.. Det var som jag trodde – jag hade två jättehål i tanden. Vi lagade dom med en tillfällig fyllning och så ska jag tillbaka nästa vecka för att se på alla tänderna, samt rengöra. Sen om 3 månader så ska jag tillbaka ännu en gång för att laga hålen permanent. Fy. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren. Jag grät rakt ut när hon satte bedövningen och nu känner jag inte halva ansiktet eftersom jag är bedövad från ögat, ut till örat och ner i halsen. Usch.

Aja, nu till något lite roligare! Efter mitt besök hos kära tandläkaren så var jag förbi posten och hämtade upp lite paket. Livet som bloggare! 😉

Till min stora glädje så var det inte bara jag som hade fått bud, utan även lilleman.

halloween_lindex

Jag kan ju gissa att någon kommer bli glad av att se det här spännande paketet när han kommer hem!

Glöm nu heller inte att jag har en tävling i samarbete med Lindex där ni har chans att vinna 500kr! Klicka HÄR för att komma till tävlingen som avslutas idag vid midnatt. Vinnaren publiceras på bloggen imorgon bitti.

halloween_lindex

Nu ska jag färga mitt hår! Spännande va? Vilken färg tror ni det blir nu till slut?

Kram, kram S

3 reaktioner på “Två hål och ett paket”

  • Agnethe skriver:

    Kram til deg også, søte Oslofrue! Jeg leser bloggen din (og flere andre) hver dag fordi den er underholdende og givende. Uffameg for en tannhistorie! Jeg går regelmessig til tannlege, og det koster meg en sydentur hvert år. Tannlege er sinnssykt dyrt i Norge. Avbestill din tannlegetime og bestill time i Sverige som kombineres med besøk hos mamma og pappa. Og slutt med bedøvelse! De fleste tannreparasjoner kommer du fint igjennom uten bedøvelse. Varme tanker til deg og din lille familie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *