Förlossningen på tv – Se avsnittet här!

Godmorgon får jag väl säga igen till er som vaknar i normaltid och inte står upp mitt i natten så som jag,

Bortsätt från minimalt med sömn och att jag snart ska till läkaren så är jag ändå väldigt glad! Jag har nämligen fått möjlighet att visa er avsnittet från Fødeavdelingen som jag var med i igår. Ni som inte hade möjlighet att se det kan nu få se avsnittet genom att klicka på bilden nedan eller HÄR.

fødeavdelingen_tv

Det hade varit jättekul att höra vad ni tyckte om programmet? Jag själv satt och grät och skrattade om vartannat. Det var fantastiskt kul att få uppleva förlossningen ännu en gång. Så mycket kärlek <3

15 reaktioner på “Förlossningen på tv – Se avsnittet här!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *