Färga håret själv

Herregud, jag har ju helt och hållet glömt att visa er hur resultatet av håret blev till slut efter många om och men..

hårfärg

Ni flesta gissade rätt när jag frågade vad ni trodde att jag skulle göra med håret. Som ni vet så blev det ju rätt så misslyckat sist jag var hos frisören och skulle göra en ombré och alternativen som jag hade för att rädda det var antingen att försöka rätta till ombrén, färga håret brunt eller klippa av det och ja, som ni gissade så blev håret brunt.

brun_hårfärg

Dock så fastnade inte färgen lika bra på det blonda håret som i mitt bruna, men det är i alla fall en början och jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Om några dagar när håret får vila lite så färgar jag förmodligen längderna en gång till så att kontrasten blir mindre tydlig. Jag vill ha mitt mörka hår tillbaka och det får ta den tid det tar, men än så länge så är jag faktiskt väldigt nöjd och tycker om hur jag ser ut! Har insett nu att jag får bäst resultat när jag färgar håret hemma själv.

tummen_upp

Idag har jag seriöst gjort en miljard saker. Fullt upp non-stop från att jag vaknade och ända till nu. Först lekte jag med barnen, fixa matpacke och sen körde ner barnen till förskolan. Sen åkte jag till posten och hämtade ut paket, handlade och åkte hem igen för att göra en kaffe som jag kunde ha med mig i bilen, samt lämnade posten. Sen hoppade jag in i bilen igen och körde till Eraze där jag gjorde laser på min tatuering. I vanliga fall gör vi behandling på mina akneärr också, men beslutade oss för en annan metod för min hy och mer om det berättar jag imorgon.. Efter att jag varit hos Eraze så åkte jag och fixade naglarna, sen åkte jag till stan och köpte unniforms-skor och lite nytt smink, samt åt lunch. Sen åkte jag till gymmet, tränade ett grymt tufft rump/ben-pass och sen körde jag hem. När jag kom hem så hängde jag tvätt, satte på en ny tvätt, plockade undan alla leksaker, kläder och annan skit som låg framme, städade köket och nu sitter jag här. Phu!

Har bara ca 15 minuter på mig att blogga, kolla mailen och sen måste jag ner till förskolan och hämta dom små. Så hej hopp på er alla och go kväll!

5 reaktioner på “Färga håret själv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *