Textilgallerian

I samarbete med textilgallerian.se

Godmorgon!

Något som jag älskar, som ni såklart redan vet, är hus&hem och inredning. Därför är det extra kul när årstiderna skiftar så att man får möjlighet att byta inredningen hemma, för när det går från sommar till höst så vill i alla fall jag ändra inredningen inomhus samtidigt som färgerna ändras där ute.

Gardiner, kuddar och mattor är ett exempel på inredning som är lätt att byta och som inte heller behöver kosta en förmögenhet.

Hos textilgallerian.se får ni ett stor utbud av textiler och annat smått och gott som ni kan pryda era hem med.

textilgallerian

Till vardagsrummet byter jag alltid ut kuddar och plädar efter årstidens nya färger.

Det var väldigt svårt att komma fram till en stil som passar, så man får nästan bo in sig och ändra på inredningen lite då och då tills man hittat rätt. Inför förra hösten inredde vi med gröna och guldiga detaljer som ni kan se på bilden nedan, men i år kommer vi gå för lite ljusare pastelltoner, men som ändå ger en ”höstig” feeling.

vardagsrum_inspiration

Massor med tända ljus är ett måste när mörkret börjar krypa sig på. Vi har redan bytt ut mattan till en stor, fluffig grå eftersom jag avskydde den som är på bilden ovan. Men kuddar och gardiner är jag fortfarande på jakt efter.

Kan ta en bild sen när jag känner mig färdig med vardagsrummet så ni får se hur det ser ut.

Till köket kan man göra mycket för att förändra med små ändringar så som att byta ut löpare, använda sig utav tygservetter med fina servett-ringar och byta ut ljusstakar.

textilgallerian_kök

Ni finner massor med fin inredning hos Textilgallerian. Allt från löpare till köksbordet, till fina ljusstakar, gardiner, plädar och mycket, mycket mer. Det är översiktligt eftersom man kan handla efter vilket rum man har lust att inreda – sovrum, vardagsrum, kök, badrum eller badrum.

Jag ska shoppa loss lite senare, men nu ska jag umgås med mina barn. Förresten, Oskar sov hela natten i natt från 19-06! Tjohoo, så otroligt skönt. Vi får hoppas att det håller i sig!

Sen, efter frukost så ska jag köra ner pojkarna till förskolan och sen åka iväg till läkaren och efter det ska jag till tandläkaren och mitt emellan ska jag hinna med att träna. Berättar lite senare om vad det är jag ska göra hos läkaren för det är en livsförändring jag hoppas på…

Nu har jag lite bråttom att få klart allt. Hej så länge!

1 reaktion på “Textilgallerian”

  • Evelina Rydin skriver:

    Så fint ni har det varit du köpt den nya mattan har du någon bild på hur det ser ut med den nya mattan ?? Det verkligen mysigt att tända upp ljus nu under hösten & vintern!!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *