Dags för dejt!

Efter gårdagen som var extremt tung och jobbig så ser jag nu framåt och är lycklig över vad som komma skall..

förväntansfull_profil

Min man är så underbar och vet alltid hur han ska göra för att få mig att må bra. Speciellt när jag är lite nere så finns han alltid där för mig och gör allt sin makt för att jag ska vara så lycklig som jag bara kan. Så idag sa han till mig att jag skulle möta honom vid lunchtid så skulle han boka bord på någon restaurang inne i stan. Så himla gulligt av honom tycker jag och väldigt omtänksamt eftersom han har mycket att stå i och göra på jobbet, men ändå tar sig tid att ta ut mig på lite myspys.

lycklig

När man har akne så är det alltid tufft att behöva se sig i spegeln och påbörja sminkningen. Men så fort man fått på lite concealer, foundation och puder så känns livet lite lättare ändå och jag känner mig rätt så fin.

Men nu har klockan blivit alldeles för mycket för att jag ska kunna sitta här och fortsätta bloggandet, så vi får helt enkelt höras när jag kommit hem igen!

puss

Puss, puss, puss på er alla, hoppas ni får en riktigt härlig dag!

1 reaktion på “Dags för dejt!”

 • Linda skriver:

  Hej
  Vad fint av din man att ta dig på lunch dejt.
  Det där med acne vet jag precis hur det är lider av samma som dig, man får en massa acne och ibland blir det som stora bölder och de gör förbannat ont när det spänner i huden.
  Mina problem började när jag var 20 + då fick jag för mig att sätta i p-stavar och helt plötsligt så sa det bara poff och hela ansiktet var helt förskräckligt, jag plockade ut dem fort men det måste ha blivit en jätte hormon rubbning för jag blev aldrig av med det, sen är det perioder då det är mycket bättre, men under och efter min graviditet så kom det tillbaka igen, så nu har jag jätte mycket acne igen och en massa ärr som jag måste åtgärda vid tillfälle. Så nej fy inte är det kul, hur skönt vore det inte som en del som har den där perfekta huden att slippa sminka över sina problem, de behöver inte ens sminka sig utan har hur fin hy som helst.
  Hoppas du får den hjälp du behöver. Och den läkaren du gick till det var verkligen katastrof ett sådant bemötande är inte ok
  Ha en fin dag
  kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *