Näst intill Pseudotvillingar

Godmorgon,

Först vill jag bara tacka för alla mail, kommentarer, sms och telefonsamtal som jag fick efter mitt blogginlägg igår. Alla tips, stötte och kärlek betyder mer än vad ni tror och jag är så otroligt tacksam över vilka fina vänner jag har i mitt liv. Jag kanske inte känner er alla som läser bloggen, men att veta att ni stöttar mig och finns där för mig i tider som dessa betyder så otroligt mycket, så tack snälla för att ni finns och vill mig väl.

syskonkärlek

Filip och Oskar har alltid varit väldigt goa mot varandra, men det är under dom senaste veckorna som pojkarna verkligen har växt fast i varandra och alltid vill vara nära, gosa, krama och mysa med varandra.

syskonkärlek

Vad dom än gör, vare sig om dom leker, äter, ser på tv eller vad det nu skulle vara så vill dom alltid vara tillsammans.

Det känns underbart för mig att veta att dom har varandra och att dom tycker så mycket om varann. Jag fick dessutom höra av Oskars förskolelärare att Filip ofta kom och kollade till så att Oskar hade det bra. Det värmer mitt hjärta något enormt att veta att storebror tar hand om sin lillebror.

syskonkärlek

Dom är ju födda relativt tätt och är på gränsen till Pseudotvillingar så det är kanske inte så konstigt att dom nästan växt ihop!

Idag tar vi en lugn morgon här hemma och sen efter att jag har lämnat barnen så ska jag och min man på lunchdejt. Jag älskar sånna mysiga stunder i vardagen då man gör något romantiskt tillsammans.

Hörs sen mina vänner, kramar till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *