Med rumpan bar!

Godmorgon,

Igår trodde jag att jag hade planerat med bra tid, men icke.. Jag skulle ju åka och jobba och var tvungen att åka 13.45 och eftersom jag ville hitta på något mysigt med min familj innan det så bestämde vi oss för att jag skulle packa med mig arbetsväskan och uniform så att vi kunde åka till ett köpcenter för lite shopping och lunch.

Eftersom tiden alltid är begränsad på när vi är samlade hela familjen så gör vi alltid allt för att ta vara på dom timmarna vi har tillsammans.

Vi handlade lite saker som vi var tvungna att ha nu när snön har fallit ner. Varma, sköna vinterskor till pojkarna, mössor som går ner över kinderna, kylsalva till Oskars ansikte (han har väldigt känslig hy), vantar och lite andra måsten till barnen.

När vi var färdiga med shoppingen så började jag bli stressad för att hinna med allt, så då satte vi oss på ett fik för att luncha.

pappa_filip

Har jag förresten sagt att Filips favorit är pappa? Han är helt tokig i sin älskade far och vill alltid vara hos honom, sitta hos honom, pussa på honom, krama honom och ja, ni fattar!

Vi beställde massor med mat eftersom vi var så hungriga och inte kunde bestämma oss.

lunch_fika

Jag drack en latte och mumsade på clubsandwisch och jättegoda pommes frites, Filip ville, som vanligt, ha pannkakor och Oskar likaså.

pannkakor

Typiskt nog så gick klockan fortare än någonsin. Det är verkligen som man säger – Det går fort när man har roligt!

Så då var det bara att traska till bilen och eftersom det var knappt om tid så var jag väldigt glad att jag hade packat med mig uniformen så det bara var att byta om i baksätet och sen köra raka vägen till jobbet.

Där satt jag i minimalt utrymme och lyckades få av mig byxorna och på med strumpbyxorna och.. Va? Var tusan är min kjol? Och min tröja? Har jag bara tagit med mig strumpbyxor och en kavaj?! Detta kan jag ju inte jobba i!

Så då var det bara att köra fort som tusan (höll självklart hastighetsbegränsningarna någorlunda) och ta mig hem endast iklädd strumpbyxor. Hoppade sen ur bilen som den galning jag är med rumpan bar, slängde på mig uniformen och åkte till jobbet. Jag hann precis men jisses så stressigt allt blev!

Så även fast jag hann och egentligen hade planerat rätt så bra, så kändes det på sätt och vis som att jag hade försovit mig och efter det så var hela dagen rätt så stressig. Men, men. Vid 01.30 kom jag hem igen och fick krypa ner i sängen jämte min älskade man efter en väldigt lång och fartfylld dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *