Märkeskläder overflow

Godmorgon från Molde!

Jag vaknade precis och ska alldeles strax springa en snabbis på gymmet här på hotellet innan jag ska göra mig i ordning för att möta mina kollegor på lunch. Men först, som alltid, kommer bloggen.

hårfärg

Härom dagen när jag och min man var på dejt så såg jag mig i spegeln och insåg att jag hade slängt på mig lite för mycket och olika märkeskläder som inte riktigt passade. Men jag hade bråttom och tänkte inte direkt på vad jag satte på mig för nåt.

outfit_november

StövlarBullboxer HÄR, ByxorLevis HÄR, KlockaGant liknande HÄR,

Tröja – Zara, Jacka – Burberry, Halsduk – Gucci, Väska – Louis Vuitton

Insåg när jag såg på bilderna att det blev en väldig krasch. Men, men, så går det när man har märkeskläder overflow i garderoberna där hemma! 😉

märkeskläder

Nu börjar det tyvärr bli så kallt att min Burberryjacka får hängas långt in i garderoben och bytas ut mot mina varmare vinterjackor. Det känns lite trist att hösten redan tackat för sig och att vintern börjar krypa sig på, men det är inte så mycket mer att göra än att bara acceptera läget.

profil_outfit_märkeskläder

För övrigt, på tal om något helt annat så har även Nyheter24 intervjuat mig angående min akne och besöket jag hade hos läkaren. Hela intervjun kan ni läsa HÄR om ni vill.

Men nu måste jag tyvärr stänga ner här och springa till gymmet. Tjo!

Inlägget innehåller adlinks

6 reaktioner på “Märkeskläder overflow”

 • Jasmine skriver:

  Hej fina du, läste ditt rörande inlägg om din acne. Jag förstår dig då jag själv har haft mycket hudproblem. Om du inte redan fått hjälp med huden, så vill jag bara tipsa om en kanon hudläkare i Oslo (såg att du bodde där) som hjälpte mig med min svåra acne och ständiga acne problem, nu får jag bara några enstaka eller inget alls. Ligger på islands gate 7, Vårelenga hudlegekontor, googla upp det! Han är super och kommer hjälpa dig. Du är vacker och din hud är fin. Acnen är bara på besök den behöver bara lite hjälp att försvinna för gott. Jag vet exakt vad du går igenom men ge inte upp! Skriv gärna på bloggen hur det går och om du vill ha hud tips så hjälper jag gärna. Många kramar!

 • Jennie skriver:

  Läste precis om dej i nyheter24. 🙁 Det gjorde så ont i mej att läsa om detta. Jag hoppas verkligen att du få hjälp. Du är värd så mycket. <3 kram till dej vännen.

 • Maria skriver:

  Jag tycker att du är fin! /Maria <3

  http://www.finest.se/caramia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *