Solnedgång i Molde

Jag har haft en alldeles underbar dag här i Molde med träning, promenad och en mysig lunch med mina kollegor.

Efter att vi hade ätit så gick jag en sväng på stan och när jag kom tillbaka till hotellet så kom jag alldeles lagom till solen gick ner och fick därför skåda denna fina utsikt från mitt rum medan jag njöt av en kopp kaffe.

solnedgång

Bilden är tagen med min Iphone6S

Nu ska jag strax byta om inför min arbetsdag och packa väskorna igen för i natt ska vi nämligen till Tromsø.

Jag skulle vilja passa på att tacka er alla för era fina kommentarer och mail som jag har fått efter alla intervjuer jag gjort angående min akne. Ni är så snälla som bryr er och vill mig väl. Jag har kommit fram till hur jag ska göra nu och berättar lite senare för er om hur jag kommer att gå till väga framöver med mitt akneproblem.

Hoppas ni får en fin kväll, kram på er!

3 reaktioner på “Solnedgång i Molde”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *