Pappa, barnens favorit

Det är kanske inte så konstigt att barnen har blivit så starkt kopplade till sin kära far eftersom det är han som finns där för dom 24/7, då jag ofta är borta på jobbresor. Visst har jag ett otroligt starkt band till mina barn också som aldrig går att bryta eller förstöra oavsett om jag är borta några dagar i veckan eller inte, men den relationen som dom för tillfället har med sin pappa är så oerhört fin att se.

pappa_kärlekNär pappa kommer hem från jobbet och barnen hör att ytterdörren öppnas så rusar dom båda två för att slänga sig i hans famn.

pappa_kärlek

”Pappa, pappa, jag älskar dig” säger Filip och Oskar hänger på och säger ”Pappaaaaaa”.

Det tog faktiskt väldigt lång tid för Filip att lära sig säga ”pappa” och om jag inte minns helt fel så var han närmare två år innan han slutade säga ”mamma” till honom och lärde sig att han var ”pappa”. Oskar däremot sa sina första ord för länge sen och innan han ens fyllt 1 år så kunde han skillnaden på ”mamma” och ”pappa” utan problem. Men jag tror att det har mycket med att han är andra barnet och lär sig så otroligt mycket av sin storebror.

pappa_kärlek

Idag är hela familjen äntligen samlad igen så det tänkte vi fira med den där tacosen som vi tänkte äta i fredags då jag plötsligt blev utkallad på jobb. I denna familjen kan allt hända veckar det som, så vi får helt enkelt ta tillfällena i akt när vi väl får möjlighet! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *