Perfekt fixade naglar

Godmorgon,

I natt kom vi lite senare än vad som egentligen var planerat och eftersom min arbetsdag blev så lång så fick jag ledigt idag. Visst älskar jag mitt jobb, men jag måste säga att denna oplanerade lediga dag ändå kom rätt så passande.

naglar

När jag är ledig så slänger jag alltid på mig en av mina mans, varma och goa skjortor, mysbyxor och så sätter jag på musik, kokar en kanna kaffe och spenderar morgonen med barnen. I vanliga fall så brukar jag även åka och göra sånt som jag annars aldrig har tid till, så som att fixa naglarna, shoppa eller gör behandlingar så som ansiktsbehandlingar, massage eller laser på min tatuering.

ta_bort_tatuering_laser

Denna lediga dag behöver jag däremot inte åka någonstans eftersom jag redan har perfekt fixade naglar och laserbehandlingen som jag gjorde på tatueringen förra veckan måste få sig tid till att värka. Jag går till Eraze för att ta bort min tatuering på fingret och visst tar det tid och man får ge det några gånger innan den är helt borta, men det är helt otroligt att det faktiskt går att få bort den helt och hållet och jag är väldigt spänd på att få se det slutgiltiga resultatet och jag är ännu mer spänd på att få visa er när den tillslut är puts väck!

fransk_manikyr

Så idag ska jag istället lägga tiden på att bara vara hemma och bara vara jag. Kanske ta ett bad, måla på en ny tavla, se på en film, ligga i sängen och läsa en bok. Ja vem vet, för första gången på väldigt, väldigt länga så har jag en hel dag för mig själv som jag inte räknat med att ha. Det är lyx det!

2 reaktioner på “Perfekt fixade naglar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *