Vad vill ni?

Godmorgon!

Flera gånger om dagen skriver jag i denna bloggen om lite av varje och härom dagen så frågade en av mina kollegor mig vad jag egentligen bloggar om och då kom jag på att jag skriver om i princip Allt. Hus & hem, familjelivet, kärlek, träning, recept, mode, ting och tang. Det har dessutom varit Tv-program och intervjuer i tidningar från höger och vänster, så vad man får uppleva och läsa i min blogg har blivit så utspritt. Min blogg är en väldigt bred livsstils-blogg som mer eller mindre är som en offentlig dagbok.

profil

Bloggen är till stor del för min familj och vänner i Sverige som vill läsa om vårt liv här i Norge, men även för mig själv och pojkarna för att föreviga våra liv tillsammans där vi kan samla på fina minnen. Men, sen är bloggen också självklart för alla er som läser varje dag. Det är ju flera tusen av er som jag inte ens vet vilka ni är och det är ju tack vare alla er som jag fortfarande lägger ner så mycket tid och energi på min kära blogg.

Så därför tänkte jag fråga er! Är det bra att jag skriver om lite allt möjligt, eller är det något ni har lust att läsa mer om? Eller rättare sagt – Vad vill ni egentligen läsa om? 😉

10 reaktioner på “Vad vill ni?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *