Ett av Sveriges äldsta hotell

Då har vi lämnat barnen hos mina föräldrar och checkat in på Hotell Eggers i Göteborg.

_MG_8017

Vi har njutit av goda chokladpraliner och druckit varsitt glas rödvin och pillat lite med mitt nya objektiv som jag precis köpte till kameran.

rödvin

Hotellrummet är jättefint och jag lovar er att visa mer av det, men nu så ska vi alldeles strax gå ut och äta middag. Min man har bokat ett bord på en lite finare Italiensk restaurang. För er som vill hänga med under kvällen kan följa mig direkt på Instagram där jag såklart också heter @oslofru.

hotell_eggers_göteborg

Tack för ett fantastiskt fint välkomnande, Hotell Eggers. Nu ser vi glatt fram emot vad resten av denna helgen har att bjuda på.

Kram på er, vi hörs imorgon igen!

1 reaktion på “Ett av Sveriges äldsta hotell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *