Så blev brösten efter operation

Godmorgon!

För några månader sen så gjorde jag min andra operation i hopp om att få tillbaka lite mer former efter att mina två graviditeter ändrat på min kropp fullständigt. Första operationen gick åt skogen som ni kanske redan vet, men ni som inte läst om det än kan se blogginlägget HÄR. Den andra operationen gick betydligt mycket bättre ( ni kan läsa om den HÄR) och det var den andra och sista jag skulle genomgå innan jag skulle få se resultat.

Nu, idag, nästan 2 månader senare så har brösten läkt väldigt fint och jag är otroligt nöjd med resultatet som jag tycker blev väldigt naturligt, proportionerligt och passande för mig och min lilla kropp.

bröstförstoring

Många av er har efterfrågat ett inlägg om detta och operationerna har jag ju redan pratat om men resultatet och vad det är jag har gjort kommer här.

Jag opererades på en klinik i Oslo. Vilken klinik kommer jag att hålla hemligt eftersom det blev som det blev första gången och jag inte önskar att ge varken ris eller ros till de som opererade mig. Jag önskar heller inte att ge Kliniken någon varken positiv eller negativ marknadsföring då jag betalade operationen själv och gjorde allt på eget initiativ och inte i marknadsföringssyfte för en klinik. Hoppas ni förstår. Jag vet att ni är nyfikna på vart jag var, men det är tyvärr ingenting jag kommer att berätta. Men, om du önskar att göra en bröstförstoring eller bröstlyft så rekommenderar jag dig att googla om referanser, samt gå till en klinik med lång erfarenhet. Det kan vara dyrt att gå till dom lite större klinikerna, men det är värt det om du vill ha ett fint resultat.

Ok, så hur stora gjorde jag mina bröst?

Eftersom jag är rätt så liten, 168 cm lång och väger 55 kg så kunde jag inte lägga in så mycket silicon då jag inte ville få ett onaturligt eller vulgärt utseende. Så jag, tillsammans med kirurgen kom fram till att 275CC skulle hålla för mig.

Jag önskade inte att vara helt platt, men jag ville heller inte ha bröst som skulle se för stora ut, eller vara i vägen för mig när jag tränar eller utför andra fysiska aktiviteter. Min önskan var att få ett resultat som var proportionerligt för min kropp och det var exakt det jag fick.

Ärren då? Jo, självklart får man ärr när man ska opereras och eftersom jag hade silicon sen tidigare så hade jag redan små ärr i vecket under brösten, där la vi ärren denna gången också och dom syns knappt i dagsläget.

Återhämtningen var snabb för mig. I vanliga fall har jag extremt låg smärttröskel, men eftersom jag hade ställt in mig på att ha extremt ont så var smärtan inte så outhärdlig som jag hade räknat med. Jag kom hem några timmar efter operation, sov hela natten, dock fick jag sova på rygg i några dagar vilket jag inte tycker är så skönt då jag i vanliga fall sover på sidan. Men, smärtan gick över efter 3 dagar och då behövde jag inte längre några smärtstillande. På 5e dagen efter operation så jobbade jag igen.

bröst_silicon

Jag är i alla fall extremt nöjd över resultatet och jag är, som ni kanske förstår, FÖR skönhetsoperationer om det får en att må bra. Sen kan det diskuteras i år och dagar om det är rätt eller fel, eller varför vi tjejer och killar har blivit så måna om utseendet och väljer att gå sånna extrema längder för att se ut så som vi önskar. Varför ska man se ut på ett visst sätt osv osv osv. Men, jag mår bra och jag är nöjd och glad över hur jag ser ut, sen om folk önskar att analysera eller kritisera mig så varsågod, jag kunde inte bry mig mindre om vad folk tycker om mig, så länge som jag mår bra och är nöjd över den jag är och hur jag ser ut. 🙂

Puss och kram på er, nu ska vi packa i ordning och åka på romantisk weekend i Göteborg. Tjo!

3 reaktioner på “Så blev brösten efter operation”

 • Junitjej skriver:

  Härligt att du blev nöjd!

 • Anna skriver:

  Jag ska genomgå bröstförstorig och bukplastik vid samma tillfälle. Är lika liten som du, inte omfattande bukplastik. Men ändå börjar fundera om hur det kommer att kännas efter operationen. Vad tror du? Du har lite mer erfarenhet än jag 😉

  • oslofru skriver:

   Så spännande för dig, hoppas du blir nöjd med resultatet 🙂 tyvärr har jag ingen aning om du kommer få ont eller inte då alla tacklar smärta olika. Men jag vet att du kommer klara av det! Massor med kramar till dig ovh lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *