Planering och prioritering

Visst älskar jag mitt jobb, men jag hatar att behöva säga hejdå till mina små älsklingar.

puss

Det är så otroligt många som frågar mig hur jag egentligen får ihop allt då jag driver en toppblogg på fulltid, samtidigt som jag jobbar 100% som flygvärdinna och dessutom är tvåbarnsmamma till två gudomligt goa små barn. Ibland undrar jag själv hur jag lyckas få ihop allt, men jag tror helt enkelt att man bara måste bestämma sig för att saker och ting ordnar sig så gör det det. En sak som jag har blivit duktig på är multitasking och prioritering. Mina barn kommer självklart alltid i första hand, men sen måste jag även delegera bort många timmar av min tid med barnen till min man och även till förskolan då jag själv måste iväg och jobba.

Idag var det lite extra jobbigt att säga hejdå till barnen eftersom vi var borta från dom i helgen, men som tur är så har jag bara en övernattning denna veckan och kommer hem imorgon igen lagom till dom ska lägga sig.

Jag har en hel del jobb med bloggen nu framöver som måste fixas, men som tur är så har jag ett bra schema på mitt andra jobb och imorgon har jag en hel dag på hotellet innan jag ska flyga hem igen, så då får jag tid till det.

November månad har rusat förbi så fort och snart är det Filips treårsdag, advent och jul. Massor med spännande dagar att se fram emot och ännu mer bollar i luften att jonglera. Men, så länge jag tar en sak i taget så ska det nog gå bra. Prioritering och planering är helt enkelt A och O! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *