Heaven 23

Idag har jag haft en superhärlig dag här i Bergen. Jag vaknade rätt så sent, åt sedan frukost på rummet och drack två koppar kaffe, svarade på massa mail, gick igenom bilder till bloggen och bytte sen om till träningskläder. På hotellet som vi bor så har dom ett rätt så bra gym, så jag fick tränat ett bra pass med både kondition och styrka. Efter träningen gick jag tillbaka, tog en lång och varm dusch, åt sen lite lunch och gjorde mig i ordning.

Och nu sitter jag här och har ytterligare lite tid att lägga på bloggen innan jag ska iväg och jobba igen. Jag har ju fortfarande en del bilder från helgen så jag tänkte helt enkelt fortsätta berätta för er vad vi hittade på i lördags.. Jisses, den här helgen blir utspridd över hela veckan känns det som. Men aja, i alla fall, here we go! När vi var uppe i Gothia Towers så passade vi även på att träffa min mans mamma, barnens farmor, på lunch.

heaven_23_farmor

Heaven 23 ligger i Gothia Towers och där visste vi redan att maten var himmelsk god, så därför bestämde vi oss för att äta lunch där.

heaven_23

Eller a, lunch och lunch. Jag var proppmätt efter frukostbuffén så jag tog en nyponsorbet och kaffe som var ruskigt god om jag får säga det själv!

heaven_23_sorbet

Vi hade bara några få timmar på oss att umgås med min fina svärmor, men det var trevligt så länge det varade och det är alltid lika kul att ses.

lunch_farmor

När vi hade fikat färdigt så var mina föräldrar färdiga på mässan och hämtade upp barnen igen, så då gick jag och min man tillbaka till vårt hotell och gjorde oss klara för middagen som vi åt på SK mat och människor. Men mer om det berättar jag om en annan dag för nu har klockan blivit så mycket att jag måste ner och möta mina kollegor i receptionen. Idag har jag en sjukt bra jobb-dag då jag endast har en flygning och den är tillbaka hem till Oslo. Tjohoo! Jag kanske till och med hinner hem till middag ikväll och får säga godnatt till barnen innan dom ska lägga sig, vilket lyx va?

1 reaktion på “Heaven 23”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *