Spara pengar!

I samarbete med Rabattkodsidor.se

Hej på er,

Går inte tiden lite väl fort för tillfället? Nu börjar det ju seriöst närma sig julen och jag har inte ens börjat fundera på julklappar än. I våran familj så har vi försökt minska på julklappshandeln dom senaste åren för att inte hela julafton ska bestå av att öppna en massa paket. Istället fokuserar vi på  god mat och trevligt sällskap. Men, självklart ska alla få åtminstone 1 klapp var och då är det ju väldigt passande om man kan köpa dessa med rabatt?

Nu i november så är det ju Black Friday, vilket är ett koncept som varit väldigt populärt i Usa i många år och som nu på senare tid har kommit till Skandinavien. Så, varför inte passa på att shoppa alla julklappar under dessa tillbudsdagar?

Jag vill tipsa er om Rabattkodsidor.se som är återförsäljare till över 600 butiker och har över 1000 rabatter på sin hemsida. Titta gärna in på deras Black Friday sida där dom har riktiga knalltillbud med grymma rabatter! Vem vet, kanske du kan få rabatt på någonting du redan har bestämt dig för att köpa. Hade inte det varit toppen?

Gillar ni att shoppa på Ellos? Även där kan ni få massa härlig rabatt. Bland annat Rea upp till 70%!! Så passa på att shoppa nu och spara massa pengar!

Denna tjänsten är alltså gratis att använda, så därför tycker jag att det är värt att ta ett kik där innan man bestämmer sig för att klicka hem en produkt ifall, ifall det möjligen finns rabatt att få och pengar att spara.

tummen_upp

Eftersom jag har väldigt fullt upp på dagarna med två heltidsjobb och barn så hinner jag nästan aldrig gå och shoppa i butiker och därför är internetshopping den perfekta lösningen för mig och jag kollar alltid in sidor som kan ge mig rabatt eftersom att fynda blir desto roligare, tycker inte ni?

4 reaktioner på “Spara pengar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *