Skit också!!!

En god morgon är det inte idag, utan en stressig jäkla morgon!

Stress leder bara till att allt går åt helvete och denna morgonen har allting varit så jäkla stressigt!!

Igår kom jag på att jag kanske inte riktigt hade så god tid på mig som jag först trodde och bestämde mig för att sätta klockan ifall, ifall barnen för en gångs skull inte skulle väcka mig tidigt som attan. Självklart var denna morgonen en sån dag då båda barnen sover hela natten och jag får stressa upp när min klocka ringer och väcka dom.

På minimumtid (nej jag är inte så smart att sätta klockan så att jag har tid på mig utan sätter klockan så att jag precis ska hinna med allt) ska jag alltså sminka mig, klä på mig, sätta upp håret, packa jobbväskan, packa barnens väska, göra matlåda, byta blöjor, klä barnen, köra dom till förskolan, åka hem igen, slänga i mig frukost och hinna med att blogga. Allt detta på minimalt med tid. Så hur tror ni det gick/går?

Nu är jag i bloggstadiet och självklart har jag för en gångs skull inte planerat vad jag ska blogga om, men eftersom jag är stressad som en gris så löste sig allt för mig då jag tappade min Apple Watch i golvet!

iwatch_sönder

Faaaaaaaaaan! Jävla klumpig jag är. Varför!? Så irriterande också att jag skulle tappa klockan i golvet. *Kling* sa det och så var skärmen sprucken..

apple_watch

Det var den klockan. 🙁

Visst löste det mitt bloggproblem, men nu är jag superarg på mig själv som alltid ska vara så klumpig när jag stressar. Det blir alltid så här när man tror att det ska gå snabbare av att man är helt galen och flummig, när det i själva verket går betydligt mycket bättre om man bara lugnar ner sig lite grann.

Nu sitter jag här och försöker andas samtidigt som jag skriver och ser på klockan att jag faktiskt har 10 minuter på mig innan jag måste åka, vilket är gott om tid för mig att hinna äta upp min fil och dricka min kaffe.

Kanske jag till och med hinner googla fram vart jag kan lämna in min klocka så att den blir hel igen. Trista pengar bara… Men egentligen, när jag tänker efter, så känns det som att det är en rätt så känslig klocka egentligen. Det verkar ju som att folk gör sönder sina Iphoneskärmar hela tiden och skärmen på Iwatch verkar ju inte vara mer hållbar den.. Så, kanske jag ska lägga denna klockan på hyllan ett tag och investera i en Rolex istället? 😉

2 reaktioner på “Skit också!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *