Vackra tapeter

I samarbete med Bygghemma.se

Under dessa mörka vinterdagar så får jag alltid lust att piffa till det lite i hemmet. Att ändra inredning, köpa massa mysiga ljus och liknande räcker inte riktigt för att tillfredsställa mitt inredningsintresse till fullo. Något som jag har blivit sugen på att göra nu är att ändra om och få upp lite färg och form på väggarna. Istället för att ha en ren färg över hela väggen så skulle jag vilja prova på att måla en fondvägg eller sätta upp en fin tapet och den ska helst inte vara enfärgad, utan vara mönstrad.

Jag fick idéen till att tapetsera i vårt sovrum när vi bodde på Hotell Eggers i helgen. Där var det nämligen inte en enda vägg som var vit, utan vart man än vände sig så var det fantastiskt fint mönstrade tapeter på väggarna.

tapet

Här kan ni se att väggen är röd och visst är det vågat att tapetsera i en röd, mönstrad tapet hemma hos oss. Men, vad gör det om man skulle tröttna efter ett tag? Då är det ju bara att tapetsera om! 🙂

Nästan alltid när vi bor på hotell så blir jag inspirerad till att göra om hemma hos oss. Ett annat hotell som jag fick många idéer utav var när vi bodde på The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Där var väggarna mörka, vilket jag trodde skulle göra rummen små, men icke, det gav bara ett lyxigt intryck och fräsch känsla.

the_thief_recension

Som ni er är väggarna inte enfärgade, utan dom är lite utöver det vanliga. Dom har en guldig färg på väggen och en specialbyggd, mörk, vägg över. Otroligt fint och sen är ju även denna inredning något att sträva efter, men det får vi ta när väggarna är på plats!

Jag älskar båda dessa sovrummen, men dom skiljer sig ju otroligt mycket från varandra, så jag måste bara bestämma mig för om jag vill ha modernt eller klassiskt. Vad tycker ni är finast?

Bygghemma.se har dom marknadsfört ett brett sortiment av byggvaror på nätet med konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Här kan man hitta byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser – precis vad jag är ute efter just nu! Dom har mängder med fina tapeter med ett väldigt smart filtreringssystem som gör det lätt att hitta det man är ute efter. Man kan själv välja om man till exempel vill ha mönstrade tapeter, en viss färg, ett visst mönster, ett specifikt pris osv osv. Det är lätt att filtrera söket och hitta det man vill ha.

Jag har suttit och skrollat igenom sida efter sida och hittat en några stycken som jag har lust att klicka hem. Vi får se om jag lyckas övertala min älskade man också eftersom det blir han som måste sätta upp tapeterna på väggen sen.

I sovrummet, i barnens rum och kanske till och med i gästrummet, har jag lust att sätta upp tapeter. Det värsta som kan hända är ju att man kanske tröttnar om det blir för mycket mönster, men då kan man ju bara köpa nya tapeter och tapetsera över igen. Det skadar ju inte att prova och få lite färg i vardagen, speciellt under dessa mörka vintertider. Tänk så fint det kan bli med lite form och färg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *