Ljus i vårt hus

I samarbete med Lysman.com

Godkväll allesammans,

Herregud så fort det blir mörkt nu på dagarna. Idag åkte vi iväg en sväng på dagen för att shoppa lite grann och under tiden som vi var inne i butiken så hade det blivit alldeles bäckmörkt ute. Solen går upp sent på morgonen och går ner alldeles för tidigt på kvällen vilket gör att dom mörka timmarna tyvärr dominerar. Idag gick solen ner innan klockan ens blivit fyra och det fick mig att vilja öka ljuskällorna här hemma. Nu på vintern så känns det liksom lite extra viktigt att ha mysig belysning i hemmet.

Som ni vet har vi rätt så ”elegant” stil och det är mycket kristaller och glitter i vårt hem. Men under den senaste tiden så har jag fastnat för glödlampor och tycker att den stilen är otroligt cool. Skippa lampskärmar och krims och krams – gör det enkelt, stilrent och snyggt med glödlampor i olika storlekar och former.

lampor

1 – Länk , 2 – Länk , 3 – Länk , 4 – Länk , 5 – Länk

Jag hade tänkt att klicka hem lite olika typer av belysning att pynta huset med nu, både invändigt och utvändigt. Som tur är så har Lysman ett sortiment på över 3000 artiklar att välja mellan. Dessutom har dom massor med snygga glödlampor på rea just nu!

glödlampor

Glödlampor på rea – Länk

Nästan alla jag känner klagar alltid på vintrarna och tycker att det är så mörkt och trist, men det blir ju vad man gör det till och så länge man tänder upp hemma och gör det lite mysigt med ljus så är faktiskt inte vintern så tokig ändå. Visst är sommarn allra bäst, men om man inte hade haft höst, vår och vinter också så hade man inte uppskattat sommaren lika mycket. Och för att klara sig igenom dom mörka månaderna på bästa sätt så tänder vi ljus i vårt hus och gör det mysigt under vintern. Smart va?

Inomhus tycker jag det är fint med ljusslingor i trappan och hängandes i gardinerna och utomhus, ja där ska vi gå all in i år! Det blir ljusslingor längs husknutarna och regn av ljus från taket. Är det för tidigt att börja med julbelysning och ta fram julgranen och julpynt redan nu? Eller ska vi kanske vänta till första advent? Hur gör ni hos er med allt pyntandes? Alltid kul att höra hur andra har det hemma hos sig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *