Accessoarer, pynt och paket

Nu när det blivit så kallt ute så ser ni mig aldrig utan att vara iklädd varma och goa accessoarer från topp till tå.

Hatt_outfit

Hatt – OVS, Väska – Louis Vuitton, Jacka – Filippa K, Halsduk – Gucci, Vantar – Liknande Här

Hatt, vantar och halsduk är ett måste när jag går ut så jag inte fryser och det är alltid kul att ha många fina accessoarer att välja mellan så att man kan variera och ha lite olika beroende på vart man ska någonstans. Nu börjar det däremot bli lite väl kallt ute så min jacka från FilippaK får nog hängas in i garderoben igen och så får vi se om jag hittar min dunjacka där inne någonstans.

Jag har precis lämnat barnen på förskolan och tänkte att jag skulle måla hyllan till sovrummet som jag pratade om igår och sen, medan den torkar så ska jag åka och handla pynt och paket till helgen. Filip fyller ju 3 år på söndag och då tänkte vi såklart fira han lite grann. Det blir kalas med närmsta familjen och det Filip önskar sig mest av allt är ”Tårta”, ”Morfar” och ”Bok”. Som tur är så kommer alla hans tre önskningar gå i uppfyllelse!

Inlägget innehåller adlinks

2 reaktioner på “Accessoarer, pynt och paket”

  • Helene skriver:

    När ska du göra ett inlägg om vad du använder för smink? Det ser så bra ut och jag vill gärna ha tips om hur man täcker acne bäst. Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *