Nya sovrutiner

Godmorgon!

Igår la vi Oskar mycket tidigare än vanligt så idag ville han gå upp strax innan 7. Det är helt otroligt vad man vänjer sig vid sömnrutiner fort för det var inte länge sen han vaknade flera gånger på nätterna och ville upp och hoppa vid femtiden. Men nu har man blivit så bortskämd med att båda barnen sover hela nätterna och blivit riktiga sjusovare som man nästan får gå och väcka efter nio. Lite lustigt det där vad snabbt man vänjer sig vid nya sovrutiner.
Men jag ska absolut inte klaga för jag fick lite mystid med lilleman på morgonkvisten och sen när Filip vaknade så lekte dom medan jag gjorde lite hussysslor i hemmet.

syskonkärlek_tvättstativ

Jag älskar att göra saker med mina barn och så länge man inte är stressad eller har några saker som man måste göra så är det bara kul när dom är i vägen och vill leka exakt där som jag ska göra någonting. Om jag ska dammsuga så ska dom springa efter dammsugaren och busa, ska jag plocka ur diskmaskinen så vill Oskar helst klättra upp på locket och Filip vill kasta ur alla bestick. Om jag ska hänga tvätt ska dom leka med tvättstället och ja, det tar aldrig slut, dom vill helt enkelt busa och leka där jag är och det är ju bara mysigt dagar som idag då jag har all tid i världen för mina älskade små busfrön.

tvättställ_busfrön_syskon

Jag är ledig idag så därför tar vi det lugnt här på morgonen och sen går vi ner till förskolan så barnen får leka en stund med dom andra barnen.

Hoppas din morgon har varit lika fin som min. Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *