Personligt julklappstips

I samarbete med Getpersonal

Det är redan slutet av November och det börjar därmed bli dags att börja handla in årets första julklappar. Många av mina vänner som jag har pratat med börjar bli färdiga med sina klappar, men jag har inte ens börjat. I vår familj så brukar vi köpa ett paket var. Detta gör vi för att vi inte vill att hela julafton ska gå åt till att öppna paket, vilket det ofta kan göra om alla får mängder med paket som alla ska sitta och se på när man öppnar.

Istället brukar vi lägga lite mer tid på att äta gott och umgås och sen när det är dags med paketöppnandet så tycker vi att det är roligare att rimma och gissa vad som ligger i. Det har varit så många jular då paketen har gått över styr och man sitter där med tiotals paket som man inte vet vart dom kommer från. Det känns liksom lite trist när man sitter där med alla dessa paket och undrar för sig själv ”Vem fick jag denna av?” . Istället så har vi bestämt oss för att lägga lite mer tid och omtanke på ett paket till var och en.

Så vad är då den perfekta julklappen om man bara ska köpa 1 paket?

Jo, en personlig present med en hälsning hade väl varit toppen? Getpersonal har paket som man kan gravera in namn, en hälsning eller vad man nu än skulle önska, på.

Varför inte köpa en korthållare, nyckelring, mobilskal, powerbank eller termos med din mans, frus, pappas, mammas, brors eller systers namn på?

julklapstips

Dessa är ju suveräna, användbara julklappstips, men för att inte göra dom tråkiga och färglösa så kan man pynta till presenterna genom att gravera in ett namn eller varför inte en fin hälsning på?

Till exempel skulle min man garanterat bli jätteglad för en termos eftersom han alltid dricker kaffe när han ska köra till jobbet och om det står ”Jag älskar dig” på så skulle han nog uppskatta julklappen ännu mer.

Så gå in och titta på Getpersonal.se och se om du hittar någon personlig julklapp till dina nära och kära vet jag och skriv sen ett roligt rim.

Här är mitt förslag på rim som ni gärna kan sno om ni vill: 😉

Denna kära far,

får du av mig för att du är så rar

Den är till för att hålla dina kort i förvar

och får plats i din ficka så inte tjuvar den tar

Och med ditt namn på ska du se,

att du får ha din nya julklapp ifré

Hihi, det var mitt försök på ett rim! 😉 Nu ska jag klicka hem några julklappar och sen ska vi ha myskväll här hemma och se på film och äta grönsaksstavar, chips och dipp.

Godkväll och kram på er!

1 reaktion på “Personligt julklappstips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *