Sex hål

Fy farao vad ont det gör att laga hål i tänderna! Jag hade inte ett enda hål i mina tänder under 28 år, men nu, ja NU har jag lyckats samla på mig 6 hål!! Vart kom dessa rackare ifrån egentligen? Hur kommer det sig att jag har varit hålfri i hela mitt liv och först nu fått hål? Känns jättekonstigt eftersom jag inte har blivit slarvigare med att borsta, så frågan är vad som egentligen orsakat detta och om jag kommer få fler.. Hoppas inte det för att sätta bedövning i tandköttet kan vara en av dom mest obehagliga sakerna man kan göra.

seriös

Ja, ja, dagen har inte varit helt fy skam trots allt för jag har fått gjort massor med saker som jag var tvungen att få gjort idag. Först så jobbade jag, tur-retur Arlanda, sen var jag och beställde en tårta till Filip som fyller tre år i helgen, köpt några paket, tränat på gymmet och lagat hål. Allt detta innan lunchtid. Helt otroligt vad man kan få till bara man vill! 😉

8 reaktioner på “Sex hål”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *