Vi ska på kryssning!

Godmorgon allihopa!

Yes, yes, yes, det är sant, vi ska på kryssning i februari och guuuud så jag längtar!

Man mår ju alltid som bäst där det är sol och värme, så därför drar vi på kryssning i Caribien i två veckor med familjen. Detta är så underbart, speciellt eftersom jag varit lite deppig i det sista och så himlans trött på mörkret. Nu har jag äntligen någonting att se fram emot och räkna ner dagarna till.

Barnen älskar också sommar och sol, så därför tror jag att denna resan kommer bli fantastisk även för dom.

resa

Bilder från när vi var i Italien

Jag är i Bodø och har rätt så bråttom för jag råkade sova lite längre än vad jag hade planerat. Oups. Så kan det bli ibland. Jag är i alla fall på väldigt bra humör idag, varför vet jag inte riktigt, kan ju bero på att vi bokat resa! Hihi.

Hoppas ni får en toppenfin dag så hörs vi när jag är hemma ikväll igen! Puss och kram

8 reaktioner på “Vi ska på kryssning!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *