Har redan allt han vill ha!

Godmorgon!

Jag kom hem rätt så sent från jobbet igår så jag bytte bara om till pyjamas och gick raka vägen och la mig. Det var så varmt och gott i sängen jämte min man så jag kröp tätt intill honom och somnade snabbare än ögat.

Vid sjutiden vaknade pojkarna igen så då gick vi upp och startade dagen.

iphone_filip

Filip tog sin mobil, Apan Nils och klättrade upp i sin favoritfåtölj och kollade på serier medan jag plockade fram frukost och klädde Oskar.

Vi har kommit in i så fina rutiner här hemma, både när det kommer till kvällen, natten och morgnarna. På eftermiddagarna när vi hämtar från förskolan så lagar vi middag ihop, äter vid middagsbordet, går och badar, lägger pojkarna vid 19.00 och sen sover dom hela nätterna. I vanliga fall vaknar dom vid åttatiden, men ibland kan Oskar vakna lite tidigare, men även senare. Filip vaknar för det mesta när vi väcker honom och sover helst till 9.30 om han själv får bestämma.

På morgonen så brukar Filip sen vilja mysa med Nils (apan) och pilla med sin mobil, pussla, se på tv eller springa runt och leka med Oskar. Det beror lite på vilket humör han är på, men Nils är alltid med. Sen äter i frukost tillsammans innan vi går ner till förskolan.

mys_filip

På söndag fyller Filip 3 år och vi har faktiskt inte köpt någon present till honom än. Det är så himla svårt för vad ger man egentligen till någon som redan har allt?

Jag börjar inte jobba fören sent ikväll, så idag tänkte jag passa på att åka till stan för att se om jag kan fynda någonting på Black Friday rean som pågår just nu. Det är helt galet vad mycket reklam och meddelanden man får överallt på grund av denna galna rean. Förra året måste jag säga att jag blev rätt så besviken på hur dåligt det var med typ ”10 %”, ”köp 3 betala för 2” och sånna erbjudanden som dom har hela tiden. Det var liksom inget speciellt att det var Black Friday, utan dom hade bara helt vanliga rea-tillbud, vilket var lite trist. Men vi får väl hoppas att butikerna har bättrat sig till i år så att jag kan fynda något fint till plutten som fyller 3!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *