”Jag har inget att ha på mig!”

Idag har vi varit på stan och letat paket till Filip och självklart kunde jag inte låta bli att prova lite nya kläder till mig själv! Jag var så trött på allt jag hade i min garderob och trots att jag knappt har plats med alla mina kläder så känns det ändå som att jag inte har någonting att ha på mig..

omklädningsrum

Jag skulle verkligen behöva en personlig stylist som kunde säga till mig vad jag ska ha på mig. Man skulle kunna tro att jag var bättre på styling eftersom jag jobbade i butik hela min uppväxt och tidiga, vuxna liv. Men icke. Jag är faktiskt rätt så dålig om jag ska vara ärlig. Jag har svårt att se vad som kan bli en snygg outfit tillsammans när jag shoppar så därför blir det mesta jag handlar hängandes inne i garderoben eftersom jag inte vet vad jag ska ha diverse plaggen till. Hänger ni med vad jag menar?

Aja, lite nytt fick jag köpt i alla fall, så vi får se om jag tänker ”Jag har inget att ha på mig!” nästa gång jag tittar in i min garderob.

Vi hittade lite grejer till Filip också, men det är ju faktiskt inte själva presenterna som är viktiga, utan jag tror att han kommer uppskatta att familjen kommer och firar honom imorgon. Det blir min pappa, min bror, hans sambo och deras dotter, min mans bror och hans dotter, min mans pappa och hans sambo, som kommer på lite kalas imorgon. Vi har beställt en tårta och köpt lite pynt så det ska nog bli ett mysigt litet kalas för våran lilla prins!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *