Naturligt vackra

Som ni märkte i ett av gårdagens blogginlägg så gick min nagel av och en av dom värsta sakerna jag vet är när det händer. När inte alla mina naglar är hela och fina så kan jag inte fokusera och om jag inte fixar till felet så blir hela dagen i obalans. Så det var bara att hoppa i bilen och åka och fixa naglarna för att kunna fortsätta dagen utan ett irritationsmoment!

_MG_0227

Fler än jag som älskar stora, mjuka halsdukar nu när det är så kallt ute? Hos NAKED har dom massor med fina halsdukar, perfekt julklapp dessutom att ge bort. 😉

I mitt jobb så får man inte ha vilket nagellack man vill tyvärr, för om vi hade fått det så hade jag velat ha någon snygg metalic eller massa glitter, olika färger eller något annat skoj. Men icke, utan det vi får ha är naturliga naglar eller fransk manikyr och eftersom jag hade vita tippar sist så ville jag gå för en lite kortare och mer naturlig manikyr denna gång.

manikyr

Jag blev, som vanligt, väldigt nöjd med resultatet och efter att jag hade fixat naglarna så gick jag och shoppade lite grann. Det fanns massor med fint julpynt i alla butiker så jag kunde ju inte låta bli att köpa lite nya tomtar, glitter och lampor till hemmet. Vi har redan massor med julpynt, men jag kan ju inte låta bli att handla mer för att få ännu mer julfeeling. Har jag sagt att jag älskar julen? 😉

Ni glömmer väl förresten inte att vara med och tävla om julklappar här på bloggen? Varje advent kör jag igång en ny tävling och just nu kan två stycken vinna 600kr var hos CaseApp. Det är busenkelt att vara med och dubbel chans att vinna då vi har två vinster att ge bort. Klicka HäR så kommer ni till tävlingssidan.

Puss och kram!

Inlägget innehåller Adlinks

2 reaktioner på “Naturligt vackra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *