Pärla på pärlplattor

Godmorgon på er,

Hoppas ni har sovit gott. Äntligen helg skulle man väl kunna säga? Tyvärr så ska jag åka och jobba senare idag, och blir borta till söndag kväll, så därför får jag försöka njuta av tiden nu på morgonen med familjen istället.

pappa

Sånna här pärlplattor är superbra tycker jag. Filip älskar att sitta och pärla och det är häftigt att se hur koncentrerad han är och hur länge han faktiskt sitter helt blixtstill och pillar med dom små, små pärlorna ända tills han är helt färdig och pärlplattan är fylld. Ännu ett julklappstips till dom små och du kan köpa liknande pärlplattor (adlink).  En billig, men väldigt uppskattad present.

Eftersom jag ska vara borta i helgen så tänkte vi att vi skulle plocka fram granen idag istället för på söndag som vi hade planerat från början. Dom flesta tar fram den närmare julafton vad jag har förstått, men då tycker jag att man får njuta av den alldeles för lite. Jag vill hellre glädjas av julen innan julafton och sen, redan på annandagen, så har jag lust att packa ner allt som har med julen att göra för att se fram emot våren istället. Att julen skulle vara fram till påsk är ingenting för oss! 😉

2 reaktioner på “Pärla på pärlplattor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *