Min önskelista för julen

Godmorgon alla underbara,

Idag vaknade jag upp i Haugesund och ska flyga tur-retur Las Palmas och har rätt så bråttom nu på morgonen eftersom jag vaknade betydligt mycket senare än vad jag hade planerat. Typiskt mig!

Men innan jag hoppar in i duschen och gör mig i ordning så ville jag titta in här och säga hej till er och prata lite om allt fint som finns att köpa inför jul. I vanliga fall så brukar jag inte komma på vad jag önskar mig av tomten eftersom jag alltid köper det jag vill ha, men detta året finns det massor jag vill ha. Så för att underlätta för mina nära och kära så tänkte jag att jag skulle skriva en liten önskelista här på bloggen och även tipsa er läsare om superfina julklappar att kanske köpa till någon ni tycker om.

damklocka_devonport

Sjukt fint och stilren klocka. Det är alltid kul att ha många klockor att variera mellan och denna är sååå fin! Finns att köpa HÄR. Finns i både guld och silver och även med olika färger på skinrämmen. Åååh så fin!

Desktop7

Superfina ögonskuggspaletter. Inte alls dyra heller, bara ca 100kr! Första paletten hittar ni HÄR och den andra HÄR.

Desktop8

Accessoarer kan man aldrig få för många av!

1. PuffenHÄR, 2. HandskarnaHÄR, 3. Sminkväska HÄR, 4. Nyckelring HÄR, 5. Hörlurar HÄR 

6. ÖronpuffarHÄR, 7. PlånbokHÄR

Desktop9

En ny, enkel, vardagsväska i beige eller grå – HÄR

Ja det var lite av vad jag önskade mig just nu. Vad står det på din önskelista i år?

3 reaktioner på “Min önskelista för julen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *