Mys i pyjamas

Godkväll på er alla underbara människor där ute,

Egentligen kanske det är eftermiddag, men eftersom det blir så mörkt ute så tidigt på dagarna så känns det som att kvällen börjar lite tidigare än vad den egentligen gör..

Idag när jag kom hem från jobbet så var min stackars man sjuk. Han har haft feber i några dagar och har varit ensam med barnen medan jag har varit iväg och jobbat, så han var helt färdig när jag kom hem på dagen och gick raka vägen upp och la sig för att sova. Sen har han sovit hela dagen medan jag har varit med barnen. Så idag har vi haft pyjamasdag!

pyjamas_lindex_oslofru

Det finns ju inget som är så skönt som att slänga av sig sina vanliga kläder och hoppa i en mjuk och mysig pyjamas och varma tofflor.

pyjamas_outfit_lindex

Barnen var inne i en strejk-period förut och ville inte sätta på sig pyjamaserna på kvällarna när det var dags för att sova. Men så fort jag fick mig en egen pyjamas och satte på mig den så var det inte längre några problem, utan att byta om på kvällen var istället bara skoj.

pyjamas_outfit_lindex

Pyjamas och tofflor från Lindex <3

närbild

Jag tror att själva problemet för barnen låg i att Filip trodde att han skulle vara tvungen att sova när vi bytte om till pyjamas och det ville han inte. Men när vi har bytt om lite tidigare under eftermiddagen så har vi istället gjort det till en mysig grej och då har det inte varit några problem.

profil_mys_pyjamas

Nu ska vi laga middag. Barnen ville ha våfflor och eftersom det är en lite speciell dag idag så tänkte jag att dom skulle få bestämma.

Hoppas ni har en fin andra advent. Puss och kram på er!

5 reaktioner på “Mys i pyjamas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *