Frukostpussel

Godmorgon!

Jag sitter här med pojkarna vid frukostbordet och försöker att göra hundra saker samtidigt för att bli klar för dagen i tid.

frukost_syskon

Pojkarna busar och sitter på sina platser och äter medan jag gör matlådor, äter frukost själv, sminkar mig, bloggar och svarar på mail. Det är en miljard pusselbitar som måste på plats innan jag blir färdig, men allt som jag kan göra vid frukostbordet försöker jag att få gjort innan det är dags att lämna barnen på förskolan och själv åka till jobbet.

Idag ska jag sova i Evenes och imorgon är det min sista arbetsdag innan jag har ledigt i fyra dagar igen. Det känns som att jag har så mycket att göra hela tiden och att mina dagar är alldeles fullbokade. Men jag försöker att ta en dag i taget och ser fram emot semestern som vi har bokad i februari. Tiden går ju så fort, så rätt vad det är så sitter vi där på flyget på väg till New York och har två veckor på kryssning framför oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *