GlossyBox – Årets julklapp

I samarbete med Glossybox

Hej på er,

Nu, mina kära vänner, tänkte jag att jag skulle berätta för er om GlossyBox. Jag har själv sett denna boxen runt om på sociala medier och har alltid varit lite nyfiken på vad som ligger i och hur man får tag i en själv. Jag trodde först att det var en exklusiv liten skönhetsbox som bara utvalda personer fick ta del av, men nu kan jag glatt berätta för er att denna underbara lilla box är till alla som önskar att få den. Glossybox är alltså en box som man kan prenumerera på, vilket innebär att man kan få hem en box i månaden fylld med spännande och härliga skönhetsprodukter hemskickat i brevlådan. Själva boxen innehåller 5 skönhetsprodukter till ett värde av över 450kr och allt detta får man för endast 139 kr/box. Det som lite extra kul med boxen är att man aldrig vet vad som kommer att ligga i, så med andra ord så blir det som julafton varje månad när man får hem sitt paket och med glädje får öppna och se vad som gömmer sig i.

Glossybox fyller nu dessutom 5 år och det firar dom med att deras decemberbox – Pink Dimond, hyllar alla kvinnor och deras 55000 prenumeranter.

glossybox

Pink Dimond boxen frontas av den otroligt inspirerande powerkvinnan och modeentreprenören Kenza. Och, som sagt, så vet man inte vad som gömmer sig i, men dom har avslöjat att det kommer att finnas ett väldigt fint matt läppstift i färgen ”Bossy” från det omtalade brittiska varumärket MDMFlow.

Om man hinner med att beställa en box innan den 12e december så får man The Pink Diamond Box före julafton och i och med detta är ju en Glossybox en otroligt fin julklapp, eller hur?

glossybox

Detta är ju en alldeles perfekt julklapp till din syster, kompis, mamma eller varför inte till dig själv? Att starta en prenumeration och få fina skönhetsprodukter hem på posten varje månad är väl något som alla tjejer där ute önskar sig?

För att starta en prenumeration så kan du klicka HÄR, eller så går det också att köpa presentkort om man hellre vill göra det. 🙂

Jag hade blivit superglad om jag fick boxen i julklapp och ännu gladare om jag visste att jag skulle få en box i månaden under en tid framöver. Hade inte du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *