Tamron 24-70 mm

Godmorgon,

Idag har jag en lustig känsla i kroppen och hela jag insisterar på att det är fredag, men det är ju bara tisdag. Men eftersom jag inte har ett vanligt 8-16 – måndag-fredag – jobb så har aldrig helger eller vardagar haft samma betydelse för mig som det har för så många andra. Så idag, ja idag är det fredag! 😉

Jag satt precis och kollade igenom bilderna från när vi var i Sverige för några veckor sedan för att se om jag kunde finna  lite blogginspiration så här på morgonkvisten och hittade den här coola bilden som M tog på ett trä. Väldigt random och sjukt cool!

träd_himmel

Vi köpte ju ett nytt objektiv när vi var där som jag har glömt att visa er eller berätta om. Ett Tamron 24-70 mm för er som intresserar er för foto. 🙂 Innan så använde jag mig utav fast 50mm, men tröttnade på att jag inte hade någon möjlighet att stå still och zooma på plats, plus att jag inte fick med så mycket av bakgrunden i en bild när jag önskade det. Så hittills har jag varit väldigt nöjd med mitt nya objektiv och har inte använt det andra sen vi köpte 24-70.

DIMMA

Med detta objektivet, som har zoom, så ger det mer frihet till att kunna stå still och fota, men samtidigt välja själv hur mycket man önskar att visa, hur mycket av bakgrunden som ska vara med och ändå få djup i bilderna. Det är lite svårt att förklara skillnaden bara med ord, men jag kan visa er i ett annat inlägg hur det ser ut om man jämför dom olika objektiven.

På tal om något helt annat så vaknade jag upp i Evenes idag och ska flyga hela dagen och kommer hem senare ikväll. Det känns på kroppen att det har varit mycket jobb och långa dagar i det sista, så nu ser jag verkligen fram emot att få komma hem till mina små pojkar och min älskade man igen.

Lite senare idag kommer jag att lägga upp ett efterlängtat sminkinlägg som så många av er har efterfrågat. Eftersom jag har akne så är det alltid en liten utmaning att få det täckt ordentligt och får en del frågor om hur jag gör och vad jag använder för produkter. Så om en liten stund ska ni få se här på bloggen hur jag gör.

Kram på er så länge!

2 reaktioner på “Tamron 24-70 mm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *