Matkomfort – Premium

Då var det en ny vecka, vilket innebär en ny matlåda från Matkomfort och denna gången valde vi att prova Premium.

matkomfort

Denna matboxen innehåller fyra middagar och eftersom jag alltid jobbar 5 och är ledig fyra så passar detta perfekt för oss då jag kan laga god middag de dagar som jag är hemma. Vi fick matlådan i söndags och möjligheten att börja veckan med en god måltid är underbar, men vi börjar med måndagens middag idag som är tomat- och örtbakad lax.

matkomfort

Vi var väldigt nöjda och positivt överraskade över förra veckan då vi provade Familjefavoriter från Matkomfort och har därför höga förväntningar på denna veckans middagar från deras Premiumpaket.

matkomfort_premium

Jag kommer såklart att laga, smaka och sen recensera denna veckan också så att ni får se vad jag tycker när veckan är slut.

Puss och kram S

Matlådan är sponsrad

2 reaktioner på “Matkomfort – Premium”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *