Bloggen på fler språk?

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott för det har jag och tack vare att barnen nu sover hela nätterna så får man alltid sova dom timmarna man behöver, vilket känns så himla underbart! Dock vaknade Filip 06.30, vilket kanske var lite väl tidigt, men det var mysigt att gå in på hans rum på morgonen och krypa ner i hans säng. Sen låg vi där en stund och myste innan vi gick ner i köket och satte på kaffe. Filip har blivit en sån stor pojke nu och lärt sig så mycket. Han vill vara med och hjälpa till med allt och vad han än gör så blir jag så stolt över honom. Tänk att jag har fått så otroligt fina barn.

tänker_profil

Jag sitter, för övrigt, här och funderar över något som jag har tänkt länge på, nämligen om jag skulle avancera och skriva bloggen på fler språk än bara svenska. Eftersom jag bor i Norge så har jag en del norska läsare och därför kunde det ju vara trevligt att även ha bloggen skriven på norska. Men, eftersom jag inte skriver bra norska så känns det som ett dåligt alternativ då det förmodligen bara skulle irritera en norrman att läsa en massa stavfel och konstigt sammansatt text. Så, därför överväger jag om jag kanske skulle ha en engelsk översättning också. Det innebär att fler nationaliteter har möjlighet att förstå vad jag skriver. Vad tror ni om det?

hej

Idag är det äntligen fredag och det känns i hela kroppen! Jag har faktiskt en relativt normal helg denna helgen då jag är ledig både idag och imorgon. Så vad ska jag hitta på idag? Jo, jag tänkte lämna barnen på förskolan en kortis så att jag får komma iväg till gymmet för första gången på väldigt, väldigt länge och sen tänkte jag hämta upp pojkarna igen och ha en riktig lekdag här hemma. Sen hoppas jag att M kommer hem relativt tidigt så att vi får vara tillsammans hela familjen. Myspys! Jag älskar sånna här dagar då livet bara känns på topp! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *