Fy farao !

I fredags fick ju min minsting, lille Oskar, maginfluensa och spydde lite här och var under hela dagen, eftermiddagen, kvällen och natten. Stackars liten. Men han mådde bra när han vaknade på lördagen och varken jag, M eller Filip kände oss dåliga. Så jag packade min resväska och var klar för att åka till jobbet idag som planerat.

Filip verkade lite småhängig när han skulle lägga sig, så M bestämde sig för att ligga och sova med honom i natt, så att jag kunde få sova ordentligt själv på vårt sovrum eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag.

Klockan 3 vaknade jag av att det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ur min kropp. Jag hörde i hela huvudet hur hjärtat dunkade och kände hur jag blev alldeles varm, svettig och illamående. Fan, jag hade blivit smittad i alla fall…

Det var bara att ringa jobbet mitt i natten och berätta hur det låg till och efter jag hade gjort det så flyttade jag, mer eller mindre, in på toaletten. Det går ju i omgångar den här dumma sjukdomen och när man väl tror att det är över och får somnat om för en stund, så vaknar man igen och måste springa till toan igen.. Fy farao, jag vet inget värre än att vara magsjuk.

filip_feber

När det väl verkade vara över för min del och jag inte hade spytt på ca 2 timmar så tog jag bort alla sängkläder och la i tvätten innan jag ställde mig i duschen och skrubbade mig ordentligt för att känna mig någorlunda fräsch igen.

Jag satte på mig kläder och gick ner i vardagsrummet där jag hörde att pojkarna var och såg min stackars lilla Filip som också var sjuk. Han har hög feber stackarn så rätt vad det är så kommer det väl utvecklas på honom också… Usch. Vilken hemsk helg vi haft.. :/

Jag hoppas att jag kan återkomma med lite gladare information senare idag, men nu ska vi fortsätta att ligga raklånga i soffan och se på en film och halvsova lite grann..

2 reaktioner på “Fy farao !”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *