En nyttig shot

Godmorgon,

Det var en jobbig helg för hela familjen, men nu är det tack och lov över och vi kan återgå till en relativt normal vardag igen. M blir hemma med Filip idag som har feber, men Oskar ska till förskolan och jag ska till jobbet. Jag känner mig helt slut i kroppen, men så är det ju alltid efter en sån här jobbig sjukdom. Men jag kollade upp hur det fungerar gällande smittrisk och tydligen räcker det att vuxna är hemma 1 dygn efter och barn skulle vara hemma 2 dygn. Så jag antar och hoppas att hela familjen nu är safe.

Men, nog pratat om sjukdomar och istället om hälsosamma tips! 😉

Jag äter nyttigt och tar en hel del tillskott från hälsokost för att hålla mig pigg och alert. I vanliga fall så startar jag även dagarna med en riktig kick med hjälp av en shot av ingefära och citron.

1 färsk ingefära (ca stor som en pingisboll)

4 dl vatten

1 citron

1msk honung

Riv ingefäran och häll ner i vattnet som du sen kokar i en kastrull i 20 min på svag värme. Tillsätt sedan honungen och låt svalna. pressa sedan ner citronen och ställ in i kylen. 

ingefärashot

Detta är en supernyttig och hälsosam shot som är bäst att ta på morgonen då den sätter sprätt på matsmältningen och ger en ordentlig kickstart på morgonen! 😉

Bonusvinnaren som jag skulle utse idag kommer jag att välja lite senare när jag kommer hen från jobbet igen. Klockan är nämligen 04.50 på morgonen och jag ska vara på jobbet om en timma, så jag hinner inte nu. Så ni får hålla er till i kväll när jag är hemma igen och har lite mer tid. Men bonustävlingen är avslutad och det är dom som har skrivit att dom är med nu som tävlar om vinsten.

Men min andra tävling, där två vinnare får 250kr hos Netflix pågår fortfarande HÄR. 🙂

Puss och kram S

1 reaktion på “En nyttig shot”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *