Tufft att få det att gå

Hej på er,

När jag kom hem från jobbet förut så hade M fått hämta Oskar från förskolan eftersom han hade fått 39.6 graders feber och Filip hade spytt. Så en sliten man med två ledsna och sjuka barn var vad jag kom hem till och med dåligt samvete över att jag hade varit borta under dagen och jobbat..

Det är tufft att få det att gå ihop när man har jobb att sköta, samtidigt som man själv måste tänka på sin egen hälsa och även barnens..

allvarlig_arg

Så vi har försökt pussla och få det att gå ihop dom kommande dagarna så att vi kan jobba lite båda två och samtidigt ha barnen hemma och ta hand om dom. Det blir några tuffa dagar, men vi får bara göra vad vi kan för att ta oss igenom dessa jobbiga sjukdomstider och se framåt.

Nog om trista nyheter och nu till vinnaren av bonustävlingen. Det var många fina kommentarer att välja mellan, men tyvärr kunde jag bara välja en vinnare och denna gången blev det…

Mia

Så här kommenterade Mia:

Jag skulle gärna vilja vinna en sån till min fina man som ställer upp i vått och torrt medan jag pluggar heltid OCH jobbar 75%. Utan min klippa skulle familjelivet aldrig gå runt!

Jag tycker det är fantastiskt att din man hjälper till med familjen så att du kan studera och jobba. Jag vet själv hur det är då min man ställer upp för mig och barnen i vått och torrt. Det är viktigt att inte ta våra partners för givet så därför tyckte jag också det var väldigt fint av dig att uppmärksamma honom och vilja ge vinsten till din man. 🙂

Nu ska jag rå om min familj. Kram på er!

6 reaktioner på “Tufft att få det att gå”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *