Träningsmotivation från Better Bodies

I samarbete med Fitnessbutiken

Det här med träning och en hälsosam livsstil har blivit mer och mer populärt den senaste tiden. Att vara ute och festa till sent på nätterna under helgerna och ligga dåliga i sängen under hela söndagen har bytts ut till hälsosamma middagar och träning hos dom flesta. Den här trenden som verkar ha satt sig runt om i de flesta hushåll tycker jag är otroligt kul att se, eftersom jag själv har levt så under dom senaste åren. Dock är det inte alltid lätt att hålla motivationen uppe när det kommer till just träning och att ta sig iväg till gymmet, men vill ni veta vad jag gör då för att peppa mig själv för att göra det lite roligare att komma iväg till träningsstudion? Jo jag köper nya och fräscha träningskläder! 😉

Hos Better Bodies har dom så sjukt fina träningskläder som passar till alla typer av träning. Jag tycker att det är roligast att gå till gymmet och då vill jag gärna klä mig så här:

 

betterbodies

Hoodie – LänkLinne – LänkTopp – LänkKnästrumpor – Länk, 

Tights – Länk, Tröja – Länk

Visst motiverar det lite extra att komma iväg och träna när man känner sig rätt klädd? Det tycker i alla fall jag!

betterbodies

Just nu är det ju väldigt populärt att bygga muskler och få former och eftersom jag är rätt så smal och inte har så mycket fett på kroppen, så behöver jag äta mer och träna tyngre på gymmet och helst flera gånger i veckan. Om jag klär mig i rätt träningskläder och känner mig fin när jag ser mig i spegeln under träningen så motiverar det mig faktiskt att träna lite hårdare, lyfta lite tyngre och kämpa på lite extra.

Så om ni också vill få den där lilla extra motivationsfaktorn att ta er iväg till gymmet så kan ni ju kika in och se vad dom har hos Better Bodies

Jag är hemma med båda mina pojkar idag och kan därför inte åka iväg till en träningsstudio, men det hindrar inte mig från att klä på mig lite snygga träningskläder och göra ett pass här hemma! 😉

Vi hörs lite senare igen,

Kram på er!

1 reaktion på “Träningsmotivation från Better Bodies”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *